tiistai 12. kesäkuuta 2012

Turms kesäseurana

Tänään taas laiska päivä... piti kyllä mennä heti aamusta lenkille! Mukaan olisin ottanut kirjasen, ja jäänyt ehkä johonkin puskaan rustaamaan runoja. Jäin kuitenkin taas Turms kuolemattoman pauloihin, ja näin se sitten meni koko päivä. Ihanien tarinoiden ihmeellisessä maailmassa olen siis ollut pari päivää, ja oma tarinani ei tähän joukkoon kuulu. Eilen tuli katsottua parikin hömppä-rakkausfilmiä ja päälle vielä vähän komediaa :D On niin ihanan vapauttavaa mennä aivan toiseen ulottuvuuteen ja elää toisen ihmisen elämää.  

http://www.freedigitalphotos.net
 Valitettavasti kirja loppui. Ehkä se on tavallaan hyvä, että keskittyy omaankin elämään välillä. Puhelimen voisi ladata, että voisi kavereihinkin pitää välillä yhteyttä. Tänään olisi vielä aikaa tehdä ruokaa, kirjoittaa yksi runo ja sivullinen tarinaakin. Iltalenkillekkin voisi lähteä, jos täydellä mahalla jaksaa.

Ei nyht jaksaisi miettiä oikein ruokaakaan, kun on päivän mittaan tullut naposteltua kaikenlaista. Lupasin kuitenkin, joten alan ruokaa varmaan kohta laittamaan. Ensin etsin netistä ohjeen, jolla saisi uunilohta tehtyä. Suunnilleen tiedän miten pitäisi tehdä, mutta ajoista ja lämpömääristä en tiedä mitään.

Tänään en siis saanut runoja tänne, enkä valokuvia lenkiltä. Katsotaan huomenna uudestaan. Te hyvät ihmiset, luvatkaa edes harkita Turms kuolemattoman lukemaan aloittamista jonain tylsänä päivänä. Se on melkein yhtä hyvä kuin Sinuhe. Kaikki kunnia Waltarille. Nykykirjailijat ei pysty samaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti