keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Foiboksen polttavat suudelmat

Tämän kuvan kanssa voisin sanoa, että juu kävinhän minä eilen illalla lenkillä. Totuus on, että otin tuon kuvan ikkunan läpi :3. Kun Turms oli loppu, unohduin lukemaan sitä Shakespearen Coriolanusta, mistä puhuin. En ole ennen lukenut näytelmiä, ja se on yksi syy miksi on niin kiinnostava.

Sain kuitenkin kirjoitettua runoja! Siis monikossa :3 tavoite oli vain yksi. Inspiroiduin niin ihanasti, kun sade ropisi. En pistä runoja vielä tähän, keräilen ensin vähän useampia. Tai sitten käyn katsomassa rakkausrunot.fi käyttäjältäni rinkeli jotain, ja uusiokäytän. Kuitenkin on aina kivempi jakaa uutta.

Tänään tulee varmasti heti uusia, tänään meinaan kävin siellä lenkillä, ja aivan ihana tunne tuli heti. Siitä tuo nimikin, aurinkoisesta lenkistä ja Shakespearesta. Foibos tarkoittaa aurinkoa, ja rakastuin oitis tuohon kielikuvaan. Ehkä innostun nyt ottamaan aurinkoa, kun voi sen ilmaista noin kauniisti.

Ehkä yksi runo kuitenkin, tuohon kuvaan liittyen. Ehkä se on hieman keskeneräinen runo, mutta se kuvaa fiiliksiä kun katsoin ikkunasta.


Sateenkaari


Uskon jos sanot, 
että onni on takapihalla


Tanssin mielelläni tuon sateenkaaren juurella
aarteemme ympärillä


Mutta ihmiset katsovat
ei saa liata jalkoja


Sateen kastamassa nurmikossa
sadetanssini aikana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti