keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Bonnie Tyler VS. Metallica

Sain tälläsen idean ottaa kaksi aivan eri tyyliä edustavaa bändiä/laulajaa kisaamaan siitä, kumpi onnistuu herättämään enemmän tunteita. Kertokaa suosikkinne, niin voin yrittää pisteyttää kuinka paljon tunteita herätti. Jos jätätte minut pulaan niin itse en kyllä edes yritä pistää näitä klassikoita paremmuusjärjestykseen. Uskokaa tai älkää, molemmista voi pitää yhtäaikaa ;)


Rakkauslauluja




 En tiedä onko Bonnie Tylerillä muita lauluja, kuin rakkauslauluja. Metallicalta taas on hyvin vaikea löytää mitään ainakaan kovin iloista sellaista. Nothing else matters- on ehkä Metallican tunnetuin kappale, ja saanut minutkin kyyneliin. Eli näistä kahdesta antaisin pisteeni varmasti sille. (vaikka/koska se ei välttämättä edes ole rakkauslaulu)




"Hän ei ollut tarpeeksi hyvä minulle!"




Kumpi saa sinut paremmin uskomaan itseesi ja unohtamaan esimerkiksi eron? Kumpikin kappale välittää aivan eri tunnetilaa, mutta kumpikin saa taas uskomaan itseensä. 




Tunteiden virtaa




Näitä ei oikein voi verrata toisiinsa, mutta näistä näkee molempien vahvuudet ehkä vielä selkeämmin. Kumpi herättää sinussa vahvempia tunteita?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti