sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Väärin laskettu laskiainen


Laskeskelin aikaisemmin että saan varmaan laskiaispullat paistettua joskus viideltä. No niin, tulivat tuossa äskön vihdoin uunista. Nyt pitäisi antaa jäähtyä, ettei kermat sula väliin. Mutta minähän syön tänään laskiaispullia, piste. Ilman en suostu olemaan.

Jos muu ei onnistunut, niin ainakin tuli hyvän kokoisia.
Miten on muuten, kuuluuko laskiaispullia syödä laskiaissunnuntaina vai laskiaistiistaina? Meillä on kyllä varmaan aina syöty kumpanakin :p. Ihanne juuri tällainen, että sunnuntaina leivottaisiin itse. Tiistaina sittern Fazerin herkkuja. Kun ne omat ei koskaan ole niin ihanan pehmoisia. Saa nähdä miltä nyt maistuvat.

Yritän myöhemmin koristella pullia hienoiksi ja kuvata kauneimman, katsotaan jos ehtii. Tänään tyydyn pistämään kermat ja hillot sisään. Täydellistä luomusta tosin näistä saa mitenkään kun ovat niin tummia, ja halkeilivat aika tavalla. Mistähän muuten johtuu tuo halkeileminen? Liikaa jauhoja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti