perjantai 7. kesäkuuta 2013

Doctor Who


Jos tulen tänne jossain vaiheessa kirjoittelemaan lentäneeni pois sinisellä puhelinkopilla, ei varmaan kannata ihmetellä. Katsoin tänään n. 7 tuntia Doctor Who:ta ja olen niin onnessani että toistan saman varmaan ihan pian. Näkemättömiä jaksoja kun on jäljellä monen tuotantokauden verran.

Ulos? Ehkä huomenna :D
Voi kuitenkin tulla sanomaan että älä houri, se on Tardis. Arvostaisin sitä kovasti. Ja saa muistuttaa siitäkin että minun piti ihan tosissani alkaa kahlata läpi sitä kirjalistaa, jonka laadin. Siellä tosin ei ole yhtään scifi -kirjaa, sellaista nyt kaipaisin. Nyt kyllä yritän lukea Taru sormusten herrasta toista osaa englanniksi. Ja se on tietenkin mahtava.

Tänään on kuitenkin tapahtunut muutakin, ekaa kertaa lomasta leivoin. Vaikka tuloksesta en ole kovin ylpeä, innostuin soveltamaan vähän liikaa kun kaikkia aineksia ei ollut. Olen myös viimekesän kirjaprojektia yrittänyt käydä läpi. Se on kyllä yksi katastrofi, tuntuu että hieno visio vain murenee sanamölinäksi kun yritän kirjoittaa. Kömpelöitä sanoja ja huonoa kerrontaa jotka tekevät koko tarinasta haparoivan, hidaskulkuisen ja puisevan.

Mutta niin, jotta tähän tekstiin kohdistuisi jollekin edes jotain mielenkiintoa, pitää varmaan lisätä vähän musiikkia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti